Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ÎNTRE PRIETENI (CONTINUARE) Luni, 13 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

3 Iunie 2014
Vizualizari: 1048
Comentează add

Marţi, 10 iunie, vor fi audiate în Comisia de Cultură a Senatului persoanele propuse pentru noul Consiliu de Administraţie al Radioului Public.

A început procedura de desemnare a noilor membri CA al SRR

radiojurnal

Sediul Societăţii Române de Radio. Foto: Arhiva Radio România.

Parlamentul a început procedura de înlocuire a membrilor Consiliului de Administraţie al Radioului Public, care îşi încheie mandatele la conducerea instituţiei în această lună.

Birourile Permanente reunite ale Senatului şi Camerei Deputaţilor au decis, astăzi, ca, săptămâna viitoare, marţi, 10 iunie, să fie audiate în Comisia de Cultură a Senatului persoanele propuse, urmând ca în aceeaşi zi plenul să valideze avizul comisiei.

Propunerile pentru Consiliul de Administraţie al Societăţii Române de Radiodifuziune se fac de către grupurile parlamentare din Parlament, pentru 8 locuri, de Preşedinţie, Guvern şi grupurile minorităţilor naţionale, pentru câte un loc, şi de către angajaţii Radio România, pentru două locuri.

Tot în şedinţa plenului reunit de marţi, va fi numit şi preşedintele Societăţii Române de Televiziune, Consiliul de Administraţie al BNR şi şase consilieri ai Curţii de Conturi, cât şi un nou membru al Consiliului Autorităţii de Supraveghere Financiară.


Etichete ParlamentmembriiConsiliul de AdministraţieRadio RomâniamandatSenatCamera DeputaţilorComisia de CulturăavizSocietatea Română de RadiodifuziuneBNRCurtea de ConturiCASFSRTV

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live