Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: EUROATLANTICA (R) Vineri, 28 Februarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

24 Octombrie 2015
Vizualizari: 1090
Comentează add

Din programul acestei seri fac parte piesa "Spargerea", care va fi jucată la Teatrul de Comedie.

A început Festivalul Național de Teatru

radiojurnal

Foto: facebook.com/FNT-Festivalul-National-de-Teatru.

Iubitorii teatrului au parte şi astăzi de cele mai bune spectacole la Festivalul Naţional de Teatru, care a început aseară în capitală.

Din programul acestei seri fac parte piesa "Spargerea", care va fi jucată la Teatrul de Comedie.

Un alt reper este "Visul unei nopţi de vara" de William Shakespeare, la teatrul Metropolis.

Până duminica viitoare Festivalul Naţional de Teatru aduce în capitală peste 80 de reprezentanţii, expoziţii, lansări de carte şi de albume, dar şi întâlniri cu actorii sau regizorii.

Citiți aici programul festivalului.

Spectacolul "Mein Kampf", în regia lui Alexandru Dabija a deschis vineri aseară la Teatru Naţional din capitală Festivalul naţional de teatru. Până duminica viitoare pe diferite scene din Bucureşti vor avea loc peste 80 de reprezentaţii, expoziţii, lansări de carte şi de albume, dar şi întâlniri cu actorii sau regizorii.

Directoarea artistică a festivalului, Marina Constantinescu, spune că bucureştenii vor avea ocazia să vadă piese se succes, jucate în timpul anului în ţară.

"Eu am selecţionat din tot ce s-a făcut, stagiunea aceasta în România, şi le-am adus la Bucureşti. Sunt spaţii diferite, sunt expoziţii, conferinţe, lansări de carte, Pasajul FNT. Selecţia numai eu am făcut-o. Invitaţia mea este să mergeţi la toate spectacolele, să mai prindeţi vilete să vedeţi şi producţii ale marilor regizori de aici, dar şi de afară. Sunt şi spectacole străine, de top, doar să vă interesaţi pe www.fnt.ro şi să vă alegeţi spectacole în funcţie de preferinţe şi gustul dumneavoastră", a spus Marina Constantinescu.

Potrivit reporterului nostru, Alex Buzică, Radio România Cultural participă la Festival cu alternativa radiofonică a unor spectacole aflate în selecţia oficială, la secţiunea On Air.

Acestea vor putea fi ascultate în toată ţara pe frecvenţele Radio România Cultural sau online pe site-ul radioromaniacultural.ro


Etichete teatru,Stiri BucurestiFestivalul national de teatrupieseteatrul de comediemetropolisRadio Romania Culturalteatrul nationalmarina constantinescu

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live