Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Obiectiv, România (CONTINUARE) Vineri, 24 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

26 Februarie 2015
Vizualizari: 1958
Comentează add

Proiectul "Măgurele Science Park", va pune la dispoziţia întreprinderilor preocupate de inovaţie sprijin logistic şi stimulente fiscale specifice parcurilor ştiinţifice.

A fost lansat "Măgurele Science Park"

radiojurnal

Foto: Arhivă

Astăzi, a fost lansat proiectul "Măgurele Science Park", creat cu scopul de a pune la dispoziţia întreprinderilor preocupate de inovaţie sprijin logistic şi stimulente fiscale specifice parcurilor ştiinţifice şi tehnologice.

Directorul general al Institutului de Fizică Nucleară, Nicolae Victor Zamfir, explică pentru Radio România Actualităţi importanţa acest proiect.  

"Proiectul este să se creeze în jurul acestor instituţii de cercetare Măgurele Science Park în care să aducă împreună cei care produc înalta tehnologie şi cu cei care o consumă, începând de la relaţiile comerciale obişnuite şi terminând cu cercetări comune pentru îmbunătăţirea acestor produse.

"Domeniile sunt foarte largi.

"Tot ce înseamnă înaltă tehnologie, începand de la comunicaţie, electronică, calculatoare, inginerie în laser, optică, inginerie nucleară.

"Putem extinde interesul şi la cei care produc sau ajută medicina cu diferite metode noi, moderne în tratarea diverselor boli", a afirmat Nicolae Victor Zamfir.


Etichete Măgurele Science Parksprijin logisticstimulente fiscaledirectorul general al Institutului de Fizică NuclearăNicolae Victor Zamfir

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live