Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: RADIOJURNAL Sâmbătă, 28 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

24 Ianuarie 2022
Vizualizari: 438
Comentează add

Liderul de sindicat Vasile Petrariu a demisionat din PSD şi a renunţat şi la funcţia pe care o deţine la Primăria capitalei.

A cincea zi de grevă la STB

radiojurnal

FOTO: facebook.com/SocietateaDeTransportBucuresti.

Doar o cincime din mijloacele de transport din capitală au ieşit în această dimineaţă pe trasee, adică peste 150 de tramvaie, troleibuze şi autobuze.

Este a cincea zi de grevă a angajaților Societății de Transport București care nu renunţă la revendicările lor: creşteri salariale şi demisia actualului drector general.

Liderul de sindicat Vasile Petrariu a demisionat din PSD şi a renunţat şi la funcţia pe care o deţine la Primăria capitalei.


Vasile Petrariu: Eu, astăzi, îmi voi da demisia din calitatea de consilier general şi membru PSD şi probabil că asta va fi soluţia pe care Nicuşor Dan a sugerat-o la început. Dacă asta este soluţia, să vină astăzi să rezolve problema.


Realizator: Potrivit reporterului nostru, Alexandru Lancuzov, sute de angajaţi s-au strâns din nou în această dimineaţă la Autobaza Titan şi au refuzat să plece cu vehiculele. Până acum, orice discuţie dintre conducerea societăţii şi grevişti a eşuat.


Etichete greva stbtransportbucurestivasile petrariudemisiepsdnicusor dan(RS)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live