Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: RADIOJURNAL Luni, 21 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Cristina Grecu

10 Februarie 2019
Vizualizari: 1398
Comentează add

La noapte se desfăşoară la Los Angeles cea de-a 61-a ediţie a Premiilor Grammy, prezentată de cântăreaţa americană Alicia Keys.

A 61-a ediţie a Premiilor Grammy are loc azi la Los Angeles

-cristina-grecu

Lady Gaga în concert la Roma. Foto: Arhivă Reuters.

La noapte se desfăşoară la Los Angeles cea de-a 61-a ediţie a Premiilor Grammy, prezentată de cântăreaţa americană Alicia Keys.

Nominalizările au fost alese din peste 21.000 de propuneri şi au fost repartizate în 84 de categorii.

Cele mai multe nominalizări, opt le-a obţinut rapperul american Kendrick Lamar, inclusiv la categoria 'albumul anului' pentru coloana sonoră a filmului 'Black Panther'. Urmează Drake cu şapte nominalizări.

Lady Gaga se află şi ea printre favoriţi. Deşi coloana sonoră a filmului 'A Star Is Born' nu a fost eligibilă pentru nominalizări, cântecul 'Shallow', interpretat de ea şi de  actorul Bradley Cooper, a primit patru nominalizări şi va concura la categoriile 'înregistrarea anului', 'cântecul anului', 'cea mai bună interpretare pop, duet, grup' şi cel mai bun cântec compus pentru visual media. Lady Gaga a primit o nominalizare suplimentară, la categoria 'cea mai bună interpretare pop solo', cu piesa 'Joanne - Where Do You Think You're Going'.


Etichete GrammypremiiLos Angeles

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live