Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: COLECTIA DE MUZICĂ - SUCCESELE MUZICII ROMÂNEŞTI (R) Luni, 13 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

30 Iulie 2019
Vizualizari: 292
Comentează add

Este cercetat un poliţist care a răspuns la apelurile la 112 ale Alexandrei Măceşanu, fata ucisă săptămâna trecută la Caracal. MAI va prezenta un raport în CSAT.

9 oameni ai legii cercetaţi că nu şi-ar fi îndeplinit bine atribuţiile

radiojurnal

  Foto: Agerpres

Ministerul de Interne semnalează într-un raport mai multe probleme în modul de gestionare a cazului de la Caracal.
 
Sunt cercetaţi un poliţist care a răspuns la apelurile la 112 ale Alexandrei Măceşanu, fata ucisă săptămâna trecută, şi alţi opt oameni ai legii care nu şi-ar fi îndeplinit cum trebuie atribuţiile.
 
Raportul MAI va fi prezentat astăzi în şedinţa Consiliului Suprem de Apărare a Ţării la care se va lua act şi de demisia lui Ionel-Sorinel Vasilca, directorul Serviciului de Telecomunicaţii Speciale, Ionel-Sorinel Vasilca.
 
Ionel-Sorinel Vasilca a spus că a luat decizia pentru a nu afecta prestigiul instituţiei şi nu pentru că el sau oamenii din subordinea sa ar fi greşit în vreun fel în cazul Caracal, aşa cum a fost acuzat de premierul Viorica Dăncilă.
 
Ieri, prim-adjunctul directorului STS, generalul de brigadă Sorin Bălan, a fost audiat în Comisia pentru apărare, ordine publică şi siguranţă naţională din Camera Deputaţilor.
 
Sorin Bălan a explicat modul de operare a serviciului, inclusiv cum au fost gestionate apelurile date de Alexandra la 112 şi a precizat că STS nu a furnizat poliţiei adrese greşite, deoarece în cazul unor astfel de apeluri informaţia este grafică. 

Etichete csat112maistscaracal

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live