Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: SUCCESELE MUZICII ROMÂNEŞTI Sâmbătă, 16 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Mădălin Iacob, Braşov

16 Septembrie 2015
Vizualizari: 709
Comentează add

Forestierii din România sunt așteptați zilele acestea la Zizin, în județul Brașov, la două evenimente dedicate acestora.

60 de expozanți din 9 țări la Forest România

madalin-iacob-brasov

Foto: Arhivă. 

60 de expozanți din 9 țări ce reprezintă 130 de branduri internaţionale participă la prima ediție a Târgului Internațional Forest România, eveniment organizat de Elmia Suedia, în colaborare cu DLG - Germania.
 
Evenimentul se desfășoară pe Drumul Forestier Valea Zizinului din cadrul Ocolului Silvic Ciucaș, și în cadrul lui sunt expuse  toată gama de utilaje folosite în întreţinerea pădurilor şi valorificarea masei lemnoase ajunsă la exploatabilitate.
 
Târgul internaţional de utilaje forestiere a început ieri 16 septembrie și se va încheia mâine 18 septembrie.
 
Astăzi, 17 septembrie, Asociaţia Forestierilor din România (ASFOR) organizează o competiţie inedită Concursul Fasonatorilor Mecanici. 19 concurenţi, veniţi din toată ţara, se vor întrece în patru probe: fierăstrăul mecanic, tăiere combinată, precizie şi curăţire de crăci a unui buştean.  

Etichete expozanțiDrumul Forestier Valea ZizinuluiOcolului Silvic CiucașAsociaţia Forestierilor din RomâniaConcursul Fasonatorilor Mecanicifierăstrăul mecanictăiere combinatăprecizie şi curăţire de crăci a unui buştean

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live