Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: BUNA DIMINEATA, ROMANIA! - continuare Miercuri, 19 Decembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Florin Lepădatu

26 Februarie 2018
Vizualizari: 2704
Comentează add

Ambasada Statelor Unite în România şi American Councils for International Education au lansat proiectul "4/4PentruPrieteni".

"4/4PentruPrieteni"

florin-lepadatu

 

Ambasada Statelor Unite în România şi American Councils for International Education au lansat proiectul "4/4PentruPrieteni", invitându-i să se înscrie pe toţi cei care doresc să participe la acţiuni de voluntariat pe data de 4 aprilie, zi dedicată comunităţii şi faptelor bune.

"Peste 200 de parteneri locali din mediul rural şi urban au acceptat invitaţia de a celebra la nivel naţional valorile voluntariatului şi ale prieteniei şi de a ne uni forţele pentru a schimba ceva în bine în jurul nostru, oriunde ne-am afla în România.

Dacă doriţi să vă alăturaţi acestei iniţiative în calitate de voluntar, vă invităm să accesaţi harta interactivă pentru a afla ce activităţi se derulează în judeţul vostru.

Apoi, completaţi formularul de înscriere şi ne vedem pe 4 aprilie la "4/4PentruPrieteni'', precizează într-un comunicat, ambasada SUA.

Cei care se vor înscrie ca voluntari vor primi ulterior un email de confirmare şi mai multe detalii despre activitatea locală la care doresc să participe.

Primii 1.500 de voluntari înscrişi online vor primi câte un tricou personalizat.

Ultima zi pentru înscrierea voluntarilor este 18 martie (ora 23,59).

"Ambasada Statelor Unite în România împreună cu American Councils for International Education au lansat proiectul 24/4PentruPrieteni" inspirat de gândurile remarcabilului activist american dr. Martin Luther King Jr.: "întrebarea cea mai stringentă şi importantă a vieţii este - ce faci pentru ceilalţi ?".

Prin acest proiect ne dorim să dedicăm ziua de 4/4/2018 comunităţii şi faptelor bune şi să onorăm moştenirea impresionantă lăsată de dr. Martin Luther King Jr., de la moartea căruia comemorăm 50 de ani pe 4 aprilie 2018", se arată în document.

Informaţii complete despre program sunt disponibile pe pagina web dedicată proiectului, http://americancouncils.ro/44pentruprieteni/.


Etichete SUAStatele Unite

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live