Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ŞTIRI (politice, economice, sociale, culturale * Meteo * Sport) Luni, 13 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

13 Iunie 2018
Vizualizari: 1043
Comentează add

Casele au fost cuprinse de apa din pârâul Slatina, după ce a plouat abundent. Curţi inundate au fost semnalate şi la Vălişoara, iar la Reşiţa a fost o alunecare teren.

40 de gospodării inundate la Slatina-Timiş, în judeţul Caraş-Severin

radiojurnal

   Foto: Arhiva/ ISU  

Peste patruzeci de gospodării au fost inundate, în această seară, la Slatina-Timiş, în judeţul Caraş-Severin, unde, din cauza ploii abundente, pârâul Slatina a ieşit din matcă. 

Corespondentul RRA, Mario Balint a atransmis că la faţa locului au intervinit echipaje ale Serviciului Voluntari pentru Situaţii de Urgenţă Reşiţa, împreună cu pomperii militari de la Detaşamentul Reşiţa a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă. 

Mario Balint: Şi la Vălişoara au fost semnalate mai multe curţi indundate. În muncipiul Reşiţa ploaia a provocat o alunecare de teren pe o lungime de 20-30 de metri pe Aleea Zadei, afectând o spălătorie auto. 

Corespondentul RRA a mai precizat că 20 de pompieri din cadrul Detaşamentului Caransebeş al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Semenic au intervenit cu patru autospeciale şi patru pompe pentru evacuarea apei din gospodăririle afectate de pârâul Slatina.


Etichete pârâul SlatinaCaraş-Severininundaţieploaie abundentă

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live