Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Matinal (Continuare) Miercuri, 20 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

23 August 2020
Vizualizari: 548
Comentează add

38 de muncitori originari din India care lucrau pe un șantier de construcții imobiliare din capitală în sectorul 4 au fost infectați cu noul coronavirus.

38 de indieni care lucrează la un șantier din București, infectați cu Covid

radiojurnal

38 de muncitori originari din India care lucrau pe un șantier de construcții imobiliare din capitală în sectorul 4 au fost infectați cu noul coronavirus.

Pe șantier lucrează peste 200 de angajați, care au fost deja puse în izolare.

Și inspecția teritorială pentru muncă a declanșat o anchetă, a spus ministrul de resort, Violeta Alexandru, care a fost la fața locului împreună cu reprezentanții DSP București.


Violeta Alexandru: Din ceea ce am aflat, sunt peste 200 de angajați, dintre care 38 cetățeni indieni, dar evidența trebuie să mi-o dea angajatorul, pe care nu l-am găsit la fața locului și căruia i-a fost adusă la cunoștință invitația de a se prezenta la sediul ITM București pentru toate aceste informații. Aștept raportul ITM București și vi-l voi pune la dispoziție. Raportul se va axa în mod evident pe condițiile de muncă, pe existența sau nu a contractelor de muncă.


Reporter: Niciunul dintre între muncitorii depistați pozitiv nu este în stare gravă, iar unii sunt asimptomatici, a precizat la un post de televiziune șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat.

El a mai spus că sunt evaluați de medici infecționiști, care vor decide câți vor fi internații și câți vor fi cazați în spații anexe spitalelor pentru a fi monitorizați.

(RS)


Etichete muncitoriindienisantierbucuresticoronavirus(RS)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live