Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Probleme la zi Joi, 15 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Alex Lancuzov

31 Ianuarie 2016
Vizualizari: 2214
Comentează add

Anul acesta ar putea fi deschisă circulaţia pe 6 tronsoane, cu o lungime totală de 95 de kilometri, spune ministrul transporturilor pentru RRA.

300 de kilometri de autostradă, "în construcție în 2016" 300 de kilometri de autostradă, "în construcție în 2016" - Conține audio

alex-lancuzov

Foto: Arhivă.

România are în prezent în construcţie aproape 300 de kilometri de autostradă.

După cum declară pentru Radio România Actualităţi ministrul transporturilor, Dan Costescu, anul acesta ar putea fi deschisă circulaţia pe 6 tronsoane, cu o lungime totală de 95 de kilometri.

Cel mai important proiect de infrastructură rutieră de anul acesta se derulează pe cele 4 loturi ale Autostrăzii Lugoj-Deva, unde s-ar putea inaugura alţi 60 de kilometri.

Dan Costescu: "Se va lucra pe Lugoj-Deva. Acolo vom avea rezultate bune, pentru că sunt practic nişte şantiere unde proiectul este matur, unde se poate face absorbţie. Pe tronsonul II vom avea posibil de finalizat în jur de 15 kilometri. Pe tronsoanele III şi IV, 21 şi, respectiv, 27 de kilometri, pe tronsonul IV sunt acele probleme pe care le ştim cu toţi, cu Peştera de lilieci, cu stâlpul de la Electrica şi cu halda care dă o oarecare instabilitate, dar cu o organizare bună şi cu o soluţie tehnică eficientă s-ar putea suporta aceste probleme şi putem să avem cei 21 de kilomeri daţi în funcţiune până la sfârşitul anului".

Audio: Interviu cu ministrul transporturilor, Dan Costescu.


Etichete exclusiv radioministrul transporturilor dan costescuautostradalugoj deva

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live