Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: AGENDA GLOBALĂ Joi, 02 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

27 Ianuarie 2020
Vizualizari: 360
Comentează add

Experţi din Hong Kong, spun că numărul cazurilor ar fi depăşit 40.000, aici fiind incluse şi persoanele care nu prezintă încă simptome.

3.000 de îmbolnăviri cu coronavirus raportate în toată lumea

radiojurnal

   

Aproape trei mii de cazuri de îmbolnăvire cu coronavirus au fost raportate până la acest moment în toată lumea, iar 81 de persoane au murit.

Azi şi la Beijing s-a anunţat un prim deces provocat de coronavirus, la un bărbat de 50 de ani care fusese pe 8 ianuarie la Wuhan.

Experţii din Hong Kong, pe baza unor modele matematice ale propagării virusului, spun că numărul cazurilor ar fi depăşit 40.000, aici fiind incluse şi persoanele care nu prezintă încă simptome.

Decesele au fost înregistrate doar în China, de unde tot mai multe ţări îşi repatriază acum cetăţenii. În tot acest timp, Organizaţia Mondială a Sănătăţii a modificat alerta de sănătate de la "moderată" la "înaltă".

Virusul a ajuns în peste zece ţări, dus de persoane care au călătorit în Wuhan, focarul epidemiei.  Marea Britanie îşi ajută cetăţenii să se întoarcă din China. Spania a adus deja înapoi zeci de persoane.

Berlinul ia în considerare evacuarea tuturor germanilor. Un avion american este programat să plece mâine, potrivit Washingtonului. Parisul a anunţat că intenţionează să facă acelaşi lucru la mijlocul săptămânii.

Între timp, cele trei cazuri diagnosticate săptămâna trecută la Paris şi Bordeaux cu coronavirus au evoluţie bună.

În Rusia agenţiile de turism au sistat vânzarea biletelor spre China.


Etichete Beijing s-a anunţat un prim deces

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live