Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ÎNTRE PRIETENI (CONTINUARE) Luni, 01 Martie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Ionuţ Dragu

21 Iulie 2009
Vizualizari: 1372
Comentează add

Oficialii de la uzină susţin că "sumele trebuiau plătite, în mod normal, în decursul lunii august", dar din cauza reviziei, primele se dau înainte de termen.

2 milioane de euro - prime de vacanţă la Dacia-Renault

ionut-dragu

Dacia acordă în acest an prime de vacanţă în valoare de 610 lei pentru fiecare dintre cei aproximativ 14.000 de angajaţi ai companiei, în avans faţă de cum era stabilit. Datorită ritmului susţinut de producţie, valoarea totală netă a acestor prime este de 2,01 milioane euro. Acordarea primei de vacanţă face parte din pachetul salarial negociat în cadrul Contractului Colectiv de Muncă pentru anul 2009.

Activitatea Dacia va fi oprită timp de patru săptămâni, începând cu 3 august, pentru că întreaga platformă de la Mioveni va fi în revizie. Potrivit oficialilor Dacia, timp de o lună, toţi cei aproximativ 14.000 de angajaţi ai Dacia se vor afla în concediu. De asemenea, furnizorii care produc exclusiv sau în mare parte pentru Dacia, producătorii de componente auto care au alţi clienţi decât Dacia vor intra în vacanţă în aceeaşi perioadă, deoarece este luna de vacanţă pentru aproape toţi producătorii auto, indiferent de ţară. 

În sectorul producţiei auto şi activităţile conexe lucrează aproximativ 220.000 de oameni, potrivit estimărilor Asociaţiei Producătorilor şi Importatorilor Auto din România.


Etichete daciaprimevacantaauto

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live