Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: CONTRACRONOMETRU Luni, 25 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Raul Matiş, Târgu Mureş

25 Septembrie 2015
Vizualizari: 2736
Comentează add

FOTO: Plachete de onoare pentru ambasadorii Elveţiei, Marii Britanii şi Germaniei, la 25 de ani de la înfiinţarea SMURD, pentru contribuţia adusă la dezvoltarea acestui serviciu.

25 de ani de la înfiinţarea SMURD 25 de ani de la înfiinţarea SMURD - Conține audio

raul-matis-targu-mures

 25 de ani de la înfiinţarea SMURD. Foto: Raul Matiş.

În cadrul ceremoniilor de aniversare a 25 de ani de la înfiinţarea SMURD, ambasadorul Confederaţiei Elveţiene în România - Jean-Hubert Lebet, cel al Marii Britanii - Paul Brummell, şi al Germaniei - Werner Hans Lauk au primit, astăzi, diploma şi placheta de onoare a SMURD pentru contribuţia adusă la dezvoltarea acestui serviciu în România de cele 3 ţări. 
 
AUDIO: Discursul lui Raed Arafat.
 
Au mai primit placheta de onoare preşedintele României, Klaus Johannis, Ambasada Franţei la Bucureşti, ministrul Apărării Naţionale - Mircea Duşa, ministrul Sănătăţii - Nicolae Bănicioiu, o serie de foşti miniştri şi secretari de stat din Ministerul Sănătăţii, foşti prefecţi ai judeţului Mureş dar şi personalităţi locale care s-au implicat în sprijinirea SMURD.
 
FOTO: Raul Matiş.
 
Festivitatea a avut loc în cadrul unei ceremonii impresionante, care a fost organizată în centrul municipiului Târgu Mureş şi la care au participat echipaje SMURD din toate judeţele ţării, pompieri, jandarmi, militari ai Ministerului Apărării Naţionale, Regimentul de Gardă „Mihai Viteazul”, dar şi pompieri scoţieni, francezi şi din Republica Moldova. 
În timpul ceremoniilor militare, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Horea” al judeţului Mureş a primit, prin Decret prezidenţial, drapelul de luptă, iar, în premieră, a fost interpretat imnul SMURD de către Corul Armatei.

Ceremoniile au mai cuprins prezentarea tehnicii din dotarea ISU-SMURD, demonstraţia de măiestrie a Regimentului de Gardă, defilarea detaşamentelor ISU din ţară, ale jandarmilor, militarilor şi pompierilor străini.  


Etichete 25 de ani de la înfiinţarea SMURDRaed ArafatPlachete de onoare pentru ambasadorii ElveţieiMarii Britanii şi Germaniei

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live