Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Matinal (Continuare) Vineri, 01 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

15 Aprilie 2022
Vizualizari: 419
Comentează add

La frontiera cu Ungaria, unde valorile de trafic sunt în creştere, pe sensul de intrare în ţară sunt operaţionale 12 puncte de trecere a frontierei.

24.000 poliţişti, jandarmi şi pompieri în staţiunile turistice şi în trafic

radiojurnal

Foto: Arhivă.

Peste 24 de mii de poliţişti, jandarmi, pompieri, precum şi angajaţi ai altor structuri din Ministerul de Interne vor fi la datorie, la finalul săptămânii, când catolicii sărbătoresc Paştele, iar credincioşii ortodocşi Floriile.

Oamenii legii se vor afla în proximitatea lăcaşurilor de cult, unde se vor organiza manifestări religioase, la care sunt aşteptate peste un milion de persoane. Ei vor fi prezenţi, de asemenea, în zonele publice aglomerate, în staţiunile turistice, precum şi pe arterele de circulaţie unde se preconizează creşteri ale valorilor de trafic. Şi la graniţă a fost suplimentat, în aceste zile, personalul - după cum afirmă purtătorul de cuvânt al Poliţiei de Frontieră, Cătălin Rusu.


Cătălin Rusu: În punctele de trecere a frontierei, unde infrastructura a permis acest lucru, a fost operaţionalizată câte o bandă destinată special persoanelor vulnerabile. Aici aş dori să exemplific cu punctele de trecere a frontierei Aeroport Bucureşti Henri Coandă, Borş, Nădlac 2 şi Petea. Persoanele care pot tranzita pe această bandă semnalizată corespunzător sunt femeile însărcinate, persoanele vârstnice, persoanele cu dizabilităţi sau părinţii singuri cu copii mici. Ca şi recomandări, la frontiera cu Ungaria, unde valorile de trafic sunt în creştere, pe sensul de intrare în ţară reamintim că sunt operaţionale 12 puncte de trecere a frontierei.


Etichete ungariavalori trafic crescutesens intrare în românia12 puncte trecere operaţionalepaște catolic,

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live