Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Matinal (Continuare) Miercuri, 08 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

17 Octombrie 2019
Vizualizari: 770
Comentează add

La discuţii au participat preşedintele Emmanuel Macron şi cancelarul Angela Merkel, care au anunţat, că UE e pe cale să obţină un acord cu Marea Britanie, ptr un Brexit controlat.

20 de miniştri francezi şi germani în şedinţă la Toulouse/la subiecte:Siria

radiojurnal

  Foto: Arhivă.

20 de miniştri francezi şi germani s-au întâlnit, ieri, la Toulouse, în frunte cu preşedintele Emmanuel Macron şi cancelarul Angela Merkel, în prima şedinţă comună de anul acesta a celor două guverne, pentru a discuta multe chestiuni de colaborare bilaterală, dar şi privind cele mai fierbinţi dosare care se vor afla, începând de astăzi, în atenţia şefilor de stat şi de guvern din Uniunea Europeană, la Consiliul European de la Bruxelles.

Războiul declanşat de Turcia, în nordul Siriei, este unul dintre cele mai fierbinţi puncte de pe agendă.

Cuplul franco-german, alături de parteneri europeni, duce o intensă campanie diplomatică, pentru a-l opri pe preşedintele turc Recep Tayyip Erdogan, după cum a explicat preşedintele  

Cei doi lideri europeni au anunţat, cu o oarecare satisfacţie, că Uniunea Europeană este pe cale să obţină un acord cu Marea Britanie, privind un Brexit controlat, a transmis corespondenta RRA, Daniela Coman. 


Etichete franţagermnia20 de miniştrişedinţă comună a celor două guverneToulouseturciabrexitEmmanuel MacronAngela Merkel,

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live