Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ARENA NAŢIONALĂ (Continuare) Sâmbătă, 11 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Alina Stănuţă

7 Iunie 2017
Vizualizari: 633
Comentează add

Parteneriatul Strategic dintre România şi SUA reprezintă tema centrală a discuţiilor pe care preşedintele Klaus Iohannis le va avea vineri la Casa Albă cu preşedintele american.

20 de ani de la lansarea Parteneriatului Strategic dintre România şi SUA

alina-stanuta

 Preşedintele Klaus Iohannis Foto: presidency.ro.

Sunt 20 de ani de când România are Parteneriatul Strategic cu SUA. Aflat în vizită la Washington, preşedintele Klaus Iohannis va participa astăzi la un eveniment dedicat acestei manifestări. 

Parteneriatul Strategic dintre România şi SUA reprezintă tema centrală a discuţiilor pe care preşedintele Klaus Iohannis le va avea vineri la Casa Albă cu preşedintele american, Donald Trump. În contextul în care anul acesta se împlinesc 20 de ani de la lansarea acestuia, preşedintele Klaus Iohannis participă astăzi la Washington la o dezbatere care are ca principal subiect importanţa Parteneriatului Strategic în actualul context internaţional, dezbatere organizată de Heritage Foundation.

După amiază, şeful statului Klaus Iohannis se va întâlni, la ambasada României la Washington, cu reprezentanţii comunităţii româneşti din SUA.

Vizita preşedintelui României la Washington este de o importanţă majoră pentru ţara noastră, Klaus Iohannis fiind primul şef de stat din Europa Centrală şi de Est primit oficial la Casa Albă de preşedintele SUA, Donald Trump, care şi-a preluat mandatul în urmă cu doar aproximativ cinci luni.


Etichete klaus20 de ani de la lansarea Parteneriatului Strategic România SUAklaus iohannisdonald trump

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live