Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: AGENDA GLOBALĂ (R) Joi, 13 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radio România

1 Martie 2017
Vizualizari: 944
Comentează add

Nicu Alifantis aduce un mărțișor muzical inedit la Sala Radio, într-un concert – spectacol alături de Orchestra de Cameră Radio și de Corul Academic Radio!

1 martie cu Nicu Alifantis și Orchestra de Cameră Radio la Sala Radio  1 martie cu Nicu Alifantis și Orchestra de Cameră Radio la Sala Radio - Conține audio

radio-romania

  Nicu Alifantis. Foto: Arhiva

Miercuri, 1 martie a.c., ora 19.00, Nicu Alifantis aduce un mărțișor muzical inedit la Sala Radio, într-un concert – spectacol alături de Orchestra de Cameră Radio și de Corul Academic Radio!
 
„De profesie grec”, cum îi place să se prezinte, Nicu Alifantis vine la Sala Radio cu ultimul său proiect, Simphonicu, care propune o irezistibilă și rafinată întâlnire între folk și muzica simfonică. Un experiment deja foarte apreciat de melomani, și care pe 1 martie va prinde sunet într-o formulă extinsă: pe lângă echipa binecunoscută formată din Nicu Alifantis (voce, chitare acustice, rezophonic, ukulele, washboard), Virgil Popescu (dirijor, bass acustic, vocal), Răzvan Mirică (chitare acustice, doublesix, nashville tuning, vocal) și Mihai Neniță (vioară & amp, vioară cu goarnă - vioara Stroh), pe scenă vor urca și Orchestra de Cameră Radio și Corul Academic Radio, pregătit de dirijorul Ciprian Țuțu. Programul serii va cuprinde piese semnate de Nicu Alifantis.
 
Compozitor, interpret, instrumentist, aranjor, editor, producător, actor și poet, Nicu Alifantis a susținut în diverse formule peste 5000 de concerte şi 60 de turnee în țară și în străinătate, a cântat în deschiderea concertului lui Bob Dylan la București în 2010, a realizat muzica a peste 100 spectacole de teatru și a colaborat cu muzicieni de notorietate ca Donovan, Jerry Lee Lewis, The Platters, Angelo Branduardi, Toto Cutugno, Kylie Minogue, Dionne Warwick, Ricky Martin, Simple Minds, Misia, Pataky Attila sau Saragossa Band.

AUDIO: Nicu Alifantis, invitat la Apel matinal.


Etichete martisorNicu AlifantisconcertOrchestra de Cameră RadioCorul Academic Radio

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live