Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: CA PE ROATE Sâmbătă, 24 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Maria Măndiţă, Galaţi

1 Decembrie 2016
Vizualizari: 2103
Comentează add

Aproximativ 1.500 de persoane au participat, astazi la manifestările dedicate Zilei Naţionale desfăşurate în fața Prefecturii Galați.

1 Decembrie: Paradă militară la Galați (FOTO)

maria-mandita-galati

Foto. Maria Măndiță.

Aproximativ 1.500 de persoane au participat, astazi la manifestările dedicate Zilei Naţionale desfăşurate în fața Prefecturii Galați, pe strada Domnească.

Oamenii au venit la parada militară, purtând în mâini steaguri tricolore.

La începutul manifestărilor, prefectul judeţului Galaţi, Gabriel Panaitescu a primit onorul militar, după care a fost intonat imnul de stat al României, iar prefectul a dat citire mesajului premierului privind însemnătate acestei zile.

A urmat un scurt concert susţinut de Fanfara „Valurile Dunării” şi un recital al gălățencei Maria Crăciun.Ulterior s-a desfăşurat momentul cel mai aşteptat - defilarea militarilor, jandarmilor, poliţiştilor, celor din structurile ISU sau SMURD, dar şi a paradei mijloacelor tehnice de intervenţie, respectiv blindate, maşini de pompieri, autospeciale SMURD sau maşini ale poliţiei sau SRI.

Printre cei prezenţi la manifestările dedicate zilei Naţionale a României de la Galaţi s-au aflat şi membri ai platformei unioniste „Acţiunea 2012”.

Aceştia  au afişat un banner pe care se putea citi „Unirea, obiectiv naţional”.


Etichete ziua nationala romaniagalaticeremonii

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live