Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Matinal (Continuare) Vineri, 22 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

10 Iulie 2017
Vizualizari: 871
Comentează add

Peste 500 de rachete anti-grindină au fost lansate în perioada 15 aprilie - 6 iulie

16 milioane de lei pagubă în Botoşani din cauza furtunilor

radiojurnal

Foto: Arhivă / facebook.com/ministeruldeinterne.

Furtunile şi inundaţiile înregistrate la sfârşitul lunii iunie în judeţul Botoşani au provocat pagupe de peste 16 milioane de lei. Potrivit raportului de evaluare au fost afectate aproximativ 8.500 de hectare de culturi agricole şi aproape 45 de km de drumuri comunale şi săteşti.

După cum transmite corespondentul RRA, Gina Poienaru, cele mai mari pagube au fost înregistrate în municipiul Dorohoi. Autorităţile au trimis adrese către Ministerul Agriculturii şi cel al Dezvoltării Regionale pentru alocarea de fonduri în vederea acoperirii daunelor.

Peste 500 de rachete anti-grindină au fost lansate în perioada 15 aprilie - 6 iulie, se arată într-un comunicat al Ministerului Agriculturii. Cele mai multe rachete au fost lansate în Vrancea, Prahova şi Iaşi.

Autorităţile s-au întâlnit cu reprezentanţii firmei care produce dispozitivele pentru a stabili graficul de producere şi livrare a acestora în perioada următoare, având în vedere că acest sezon de combatere a căderilor de grindină se dovedeşte a fi deosebit de dificil, transmite reporterul RRA, Florentina Varga.


Etichete furtuniinundaţiibilanţ pagubeBotoşanirachete anti-grindinăMinisterul Agriculturii

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live