Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Tatal nostru * Imnul national Joi, 17 Iunie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

5 Aprilie 2020
Vizualizari: 455
Comentează add

N. Ciucă: Apartenența la Alianța Nord-Atlantică a adus României securitate și prosperitate, dar și experiență și profesionalizarea armatei.

16 ani de când România a aderat la NATO

radiojurnal

Nicolae-Ionel Ciucă

Apartenența la Alianța Nord-Atlantică a adus României securitate și prosperitate, dar și experiență și profesionalizarea armatei prin misiunile și exercițiile aliate la care a participat - arată ministrul apărării, Nicolae Ciucă, în mesajul transmis cu prilejul împlinirii a 16 ani de când țara noastră a aderat la NATO.

Spiritul de solidaritate dintre aliați a fost și rămâne un element definitoriu. Chiar în aceste zile, aeronave aliate transportă materiale și ajutoare, dovedind că NATO are un rol important în răspunsul la criza generată de COVID-19 - a mai spus Nicolae Ciucă.

La rândul său, președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, a arătat că România a reușit să devină unul dintre membrii puternici ai comunității transatlantice, contribuind din plin la securitatea și prosperitatea sa.

Apartenența la NATO şi statutul nostru de membru al Uniunii Europene sunt pilonii principali ai politicii externe a ţării noastre - a adăugat liderul interimar al PSD.

(RS)


Etichete mapnnatoromanianicolae ciucamarcel ciolacupsd(RS)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live