Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: DIMINEŢI ... CU SOARE Duminică, 09 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

19 Iunie 2015
Vizualizari: 1359
Comentează add

ISU Dealul Spirii are 14 noi autospeciale de salvare, cu ajutorul cărora timpul de intervenţie se scurtează de la 21 la 14 minute în mediul rural şi de la 14 la 8 minute în urban.

14 noi autospeciale de salvare, în dotarea ISU Dealul Spirii

radiojurnal

Foto: Arhivă. 

Inspectoratul Special de Urgenţă Dealul Spirii Bucureşti-Ilfov a fost dotat cu 14 autospeciale de salvare, cu ajutorul cărora timpul de intervenţie se scurtează de la 21 la 14 minute în mediul rural şi de la 14 la 8 minute în cel urban. 

Dotarea constă în maşini de pompieri, autospeciale de salvare de la înălţime, centre mobile de comandă şi un spital mobil pentru 30 de pacienţi.   
 
"Cu cât maşinile pompierilor se modernizează, timpii lor de reacţie vor fi mai scurţi, pentru că ei foloseau până acum inclusiv maşini care aveau şi 30 de ani vechime, cu o viteză foarte redusă de deplasare. Acum, cu astfel de maşini este posibil să mai câştigăm 1-2 minute în timpul deplasării. 
 
"Normal, echipamentele medicale de intervenţie sunt mai mici, se strecoară mai uşor, ele sunt mai rapide. Dar şi la pompieri, la partea de incendiu vom câştiga timp prin dotările care vin în aceste zile", spune Raed Arafat, secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne.  
 
Cele 14 autospeciale au fost achiziţionate din fonduri europene structurale.

Etichete Inspectoratul Special de Urgenţă Dealul Spirii Bucureşti-IlfovpompieriRaed Arafatsecretar de stat în Ministerul Afacerilor Interneautospeciale

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live