Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ÎNTRE PRIETENI Vineri, 10 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Emisiuni

Autor

Andrei Partoş

1 Septembrie 2009
Vizualizari: 29557
Comentează add

Ediții de suflet: Laura Stoica, Mălina Olinescu, Tatiana Stepa, Mădălina Manole, Cornel Fugaru, Mirela Zafiri și Nicolae Nițescu.

12 ani cu "Psihologul muzical"

andrei-partos

Pe 1 noiembrie 2002, în ediția-pilot a emisiunii l-am avut oaspete pe bunul meu prieten, Alexandru Andrieş. De atunci a revenit anual. O scurtă vreme am folosit în paralel şi titlul “Prima de sâmbătă”. Din 2003 a rămas numai cel de azi.

Dacă la început aveam 30-40 de telefoane şi scrisori pe ediţie, azi avem 200-300 de SMS-uri, postări pe Facebook, pe forum, într-o singură noapte. Cum a evoluat tehnologia! Media de vârstă a celor care ne scriu a scăzut  considerabil!

Este o emisiune care durează aproape 4 ore şi 50 de minute. Cea mai importantă parte este rezervată invitaților care au la dispoziție 3-4 ore (uneori și 5!), pentru a dialoga cu ascultătorii și a-și promova creațiile, preferințele, turneele, concertele. Este, fără îndoială, cel mai amplu spațiu acordat unui musafir în audio-vizualul românesc. Rubrici care au prins la public până în prezent, sunt și Agenda Pop-Rock (evenimente importante care urmează, repere importante din istoria pop-rock, zile de naştere), Top sentimental, Albume la matineu, Europa cântă, Răspundem când suntem în stare şi, periodic, Efectiv-subiectiv. Nu se fac dedicații!

S-au aflat în studio, alături de mine, peste 450 de invitați dintre care amintesc doar câteva nume: Dan Spataru, Teo Peter, Laura Stoica, Carl Palmer (Emerson, Lake & Palmer), Biondo (Suedia), Blaze Bailey (Anglia), Al Bano (Italia), Trond Holter şi Tom Andreassen (Norvegia), Francesco Napoli (Italia), Marcel Iureş, Cristian Țopescu, Margareta Pâslaru, Oana Pellea, Andreea Esca, Titus Munteanu, Pompilia Stoian, Marius Matache, Angela Similea, Cargo, Vasile Șeicaru, Ion Cristoiu, Felicia Filip, Holograf şi mulţi alţii. Au fost şi interviuri telefonice cu nume grele ca Julio Iglesias sau Engelbert Humperdinck.

Emisiunea Psihologul muzical, se difuzează în fiecare noapte de vineri pe Radio România Actualități, începând cu ora 00.03. Pe lângă mijloacele tradiționale (telefon și sms), ascultătorii pot adresa întrebări (invitaților sau gazdei) și pe forumul emisiunii de pe site-ul www.andreipartos.ro, unde găsiți date, fotografii, relatări, lista invitaţilor din 2002 până-n prezent.

Astept mesajele voastre prin e-mail: andreipartos54@yahoo.com, pe Facebook sau prin scrisori, pe adresa: Radiodifuziunea Română, str. G-ral Berthelot nr. 60-64, sector 1, București, pentru emisiunea Psihologul muzical.

  

Andrei Partoș

---------------------------------------------------------------------------------------------------

EDIȚII DE SUFLET

17 decembrie 2005 - invitată Laura Stoica
11 martie 2006 - invitată Mălina Olinescu

22 aprilie 2006 – invitată Tatiana Stepa
21 martie 2010 - invitată Mădălina Manole
27 noiembrie 2010 - invitat Cornel Fugaru
1 mai 2010 - invitată Mirela Zafiri
1 martie 2008 - invitat Nicolae Nițescu


 


Etichete

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live