Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: LA DISPOZITIA DUMNEAVOASTRA Vineri, 19 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Emisiuni

Autor

Andrei Partoş

28 Noiembrie 2010
Vizualizari: 3699
Comentează add

Ediția 427 din 27 noiembrie 2010

Invitat la "Psihologul muzical": Cornel Fugaru Invitat la "Psihologul muzical": Cornel Fugaru - Conține audio

andrei-partos

                               Cornel Fugaru

A fost o ediţie absolut deosebită. Din 27 noiembrie 2004 Cornel Fugaru n-a mai fost în studio. Atunci era împreună cu doamna sa, Mirela Fugaru. Acum, la exact la 6 ani distanţă, a debutat pe cont propriu! Pe 2 decembrie Cornel Fugaru împlineşte 70 de ani! Şi are o prospeţime și o energie de invidiat! Simţul umorului nu l-a părăsit niciodată.

Am încercat să trecem prin mai multe repere din biografia şi discografia sa, 45 de ani de carieră în câteva ore. De la începuturile muzicale şcolăreşti, la Conservator, la grupul Sincron, la soliştii alături de care a cântat primul grup românesc de beat. A povestit şi cum a descoperit-o pe Anda Călugăreanu. Am aflat cum şi de ce au apărut primele prelucrări din folclor, despre interdicţii, despre turnee, despre motivele renunţării la cântatul cu trupa. Veţi asculta şi piese din perioada de solist vocal, apoi duete de familie, preferinţe din trecut şi prezent.

Am discutat şi despre Festivalul “Steaua de Aur”, despre deplasările în Chile sau Australia… De la The Beatles, Jimi Hendrix (născut pe 27.11.1942) la Beyonce. Mesajele primite de la ascultători l-au impresionat pe invitat. Au fost apoape 200! La Mulţi Ani, Maestre!

INVITAŢIE:

Dragi vizitatori-ascultători, pentru comentarii, propuneri, dezbateri vă invit pe forumul meu www.andreipartos.ro. Avem loc și vă asigur de răspuns prompt!Etichete Cornel Fugaru.

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live