Ascultă Radio România Actualitaţi Live

Copiii, pradă ușoară a traficului de ființe umane. Cum putem stopa fenomenul?

Serviciul de noapte vă propune o discuție despre cum putem să ne asigurăm că traficul de persoane nu va mai face victime în rândul copiilor și cât de importante sunt educația, prevenția și sancționarea traficanților .

Copiii, pradă ușoară a traficului de ființe umane. Cum putem stopa fenomenul?

Articol de Luminiţa Voinea, 29 Mai 2023, 07:41

“Prevenire, Advocacy, Conștientizare împotriva Traficului de Copii - PACT.CO” este unul dintre puținele proiecte care au ca scop îmbunătățirea serviciilor acordate victimelor traficului de minori prin acțiuni concrete care vizează modificarea cadrului de politici publice la nivel national și regional, de conștientizare a victimelor, dar și a potențialelor victime, precum și de pregătire a profesioniștilor din sistemul de protecție a copilului.

Cum putem să ne asigurăm că traficul de persoane nu va mai face victime în rândul copiilor, cum putem stopa acest flagel și cât de importante sunt educația, prevenția și sancționarea traficanților discutăm în ediția de luni.

Invitații Serviciului de Noapte cu Maria Țoghină sunt: Isabela Mihalache, președinta CADO, Adriana Saftoiu, expert comunicare , Petru-Vasile Gafiuc, președinte Asociația Institutul pentru Parteneriat Social Bucovina și Larisa Butnariu, o luptătoare și învingătoare a traficului de persoane.

Vă așteptăm de la 00.05, după știrile de la miezul nopții.