Ascultă Radio România Actualitaţi Live

Cât de periculoasă este epidemia de coronavirus și cum ne putem proteja?

Serviciul de noapte cu Maria Țoghină discută despre cele mai recente evoluții în epidemia de coronavirus.

Cât de periculoasă este epidemia de coronavirus și cum ne putem proteja?

Articol de Luminiţa Voinea, 30 Martie 2020, 14:21

Cât de periculoasă este epidemia de coronavirus? Cum ne putem proteja? Cât de importantă este descoperirea unui vaccin anti COVID-19? Cum va fi asigurat necesarul de medicamente pentru alte afecțiuni? Care sunt provocările cărora medicii de familie trebuie să le facă față în această perioadă?

Medicii Sandra Alexiu, Președinte Asociația Medicilor de Familie Bucuresti-Ilfov și Gindrovel Dumitra, coordonator al Grupului de Vaccinologie din cadrul Societății Naționale de Medicina Familiei, alături de Dan Zaharescu, directorul executiv al Asociaţiei Române a Producătorilor Internaţionali de Medicamente sunt invitații ediției de luni a Serviciului de Noapte cu Maria Țoghină.

Exclusiv: interviu inregistrat cu astronautul Dumitru Prunariu, care împărtășește ascultătorilor Radio România Actualităţi cunoştinţele sale cu privire la cum să trăieşti şi să supravieţuieşti în spaţii mici.

Aproximativ 1,5 miliarde de persoane de pe planetă se confruntă cu viaţa exclusiv în casă, unde sunt consemnaţi de guvernele ţărilor lor din cauza pandemiei de coronavirus.

Producător: Ruxandra Săraru