Liber la sarmale
Proprietarul unui restaurant din Roma a făcut cinste cu mâncăruri româneşti.
Articol de Elena Postelnicu, Corespondent RRA în Italia, 14 Decembrie 2009, 14:13
Răcituri, salată de vinete, ciorbă de perişoare şi sarmale au fost oferite aseară gratis - din partea casei - într-un restaurant din centrul istoric al Romei.
Iniţiativa îi aparţine proprietarului restaurantului, braşoveanul Liviu Dotcoş, care frecvent apelează la astfel de cine pentru a promova bucătăria românească.
Corespondentul nostru la Roma, Elena Postelnicu, a încercat să surpinda câteva dintre impresiile clienţilor după ce au gustat din bucatele noastre tradiţionale.
Doi români stabiliţi de 20 de ani la Roma, încântaţi de cina ca acasă
Cei doi italieni, Davide (stânga) şi Ernesto sunt carabinieri în Taranto (sudul Siciliei) şi spun că bucătăria românească este puţin cam grea.