Ascultă Radio România Actualitaţi Live

Puterea şi opoziţia "nu reprezintă o mare parte a românilor"

Senatorul independent Mircea Geoană a afirmat la "Actualitatea în dezbatere" la Radio România Actualităţi că nu se simte reprezentat nici de actuala putere, nici de actuala opoziţie.

Puterea şi opoziţia "nu reprezintă o mare parte a românilor"
Senatorul independent, Mircea Geoană. Foto: Arhivă.

Articol de Dragoş Ghiţulete, 02 Aprilie 2012, 15:59

Senatorul independent Mircea Geoană a afirmat la "Actualitatea în dezbatere" la Radio România Actualităţi că ar putea vota o eventuală moţiune de cenzură a opoziţiei pe 17 aprilie dacă documentul s-ar dovedi util.

"Eu îmi rezerv dreptul, şi e dreptul meu suveran - şi e dreptul meu moral, politic, cetăţenesc şi mandatul pe care l-am primit - să votez în interesul omului obişnuit. Deci, dacă va exista, să spunem, din partea opoziţiei, o ideea bună, poate să fie o moţiune de cenzură utilă şi interesantă, nu am să ezit să o susţin", a afirmat Mircea Geoană.

El a mai afirmat că nu se simte reprezentat nici de actuala putere, nici de actuala opoziţie.

"Nici actuala putere şi nici actuala opoziţie nu mă reprezintă şi, din păcate, nu reprezintă o parte importantă a cetăţenilor României, şi voi încerca, în Senat, aşa cum am încercat să o fac de fiecare dată, să reprezint interesele celor care m-au trimis în Senat şi să încerc să fiu o voce raţională şi practică, pentru a face ca puterea, aflată acum într-un moment foarte delicat, început de degringoladă, să înţeleagă că insolenţa nu duce nicăieri, iar celor din opoziţie să le spun că indolenţa nu duce nicăieri", a declarat senatorul independent Mircea Geoană.

Audio: Senatorul independent Mircea Geoană la "Actualitatea în dezbatere".