Ascultă Radio România Actualitaţi Live

PNL Bucureşti "s-a întărit"

Invitat în cadrul emisiunii Actualitatea în dezbatere, şeful Departamentului de Comunicare al Partidului Naţional Liberal, Dan Mihalache, crede că organizaţia Bucureşti a PNL a fost întărită în urma numirii noilor membri.

PNL Bucureşti "s-a întărit"
Primarul sectorului 1 din Capitală, Andrei Chiliman. Foto: Agerpres.

Articol de Dragoş Ghiţulete, 10 Aprilie 2012, 16:01

La şefia PNL Bucureşti a fost numit luni, în locul lui Andrei Chiliman, ex-ministrul sănătăţii, Eugen Nicolăescu, în timp ce fostul ministru al muncii, Mariana Câmpeanu, a primit o funcţie de vicepreşedinte al filialei.

Cum a fost explicată de conducerea PNL această decizie bruscă a înlocuirii lui Andrei Chiliman?

"PNL are de încheiat şi va încheia cu bine o negociere în cadrul USL şi din perspectiva obiectivelor de negociere pe care PNL le are, prezenţa acestor oameni - e vorba de cei nou numiţi în fruntea PNL Bucureşti - este de bun augur". Este o declaraţie a domnului Crin Antonescu, preşedintele PNL.

Invitat în cadrul emisiunii Actualitatea în dezbatere, şeful Departamentului de Comunicare al Partidului Naţional Liberal, Dan Mihalache crede că organizaţia Bucureşti a PNL a fost întărită "cu mai mulţi generali", inclusiv Eugen Nicolăescu cu Mariana Câmpeanu, cu Daniel Chiţoiu.

Dan Mihalache consideră că "domnul Andrei Chiliman ar fi trebuit să se bucure, pentru că el capătă prin aceste numiri forţe proaspete, forţe noi şi are mai mare libertate de a se ocupa de campania electorală pentru Primăria Sectorului 1, pe care cred, sunt convins că o va câştiga din nou".

Audio: Emisiunea Actualitatea în dezbatere. Invitaţi în studio, eful Departamentului de Comunicare al Partidului Naţional Liberal, Dan Mihalache şi analistul politic Ioan Bogdan Lefter.