Ascultă Radio România Actualitaţi Live

Grecia – România, o singură zi până la manşa tur

Joi, în emisiunea Contra Cronometru, Adrian Soare vă propune o analiză a fotbalului românesc influenţat schimbarea la LPF şi de dubla mondială cu Grecia.

Grecia – România, o singură zi până la manşa tur
Jucătorii naţionalei la antrenamente. Foto: Cătălin Cîrnu.

Articol de Bogdan Predescu, 14 Noiembrie 2013, 16:39

In editia de joi 14 noiembrie a emisiunii Contra Cronometru la Radio Romania Actualitati, Adrian Soare va propune o noua analiza a fotbalului romanesc influentat in aceasta perioada de alegerile de la Liga Profesionista de Fotbal si de dubla mondiala cu Grecia pe care o asteptam cu toti.

Grecia – Romania, o singura zi pana la mansa tur: maine seara, pe Arena “Karaiskakis” din Pireu, de la ora 21.45 in direct la Radio Romania Actualitati.

Astazi, antrenamentele oficiale – selectionerul Victor Piturca a precizat ca portarul Ciprian Tatarusanu este apt de joc pentru meciul de la Pireu, dupa ce s-a antrenat normal, atat miercuri, cat si joi, in timp ce capitanul de drept Vlad Chiriches va sosi joi seara sau vineri in Grecia.

Chiriches asteapta masca de protectie si are mari sanse de a evolua in partida retur de marti, de la Bucuresti.

Antrenorul nationalei Romaniei a mai precizat astazi ca mai are 2-3 incertitudini in privinta primei echipe pentru meciul tur, urmand sa se decida in ziua jocului.

Audio: Emisiunea Contra Cronometru, ediţia din 14 noiembrie, realizată de Adrian Soare.