Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: MUZICĂ SI RADIO (Continuare) Duminică, 29 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Alex Lancuzov

24 Ianuarie 2022
Vizualizari: 348
Comentează add

La 163 de ani de la Unirea Principatelor Române, ,,Mica Unire" un tren a unit simbolic și pe calea ferată Bucureștiul de Iași.

Ziua Unirii Principatelor - Trenul Unirii a legat Bucureștiul de Iași Ziua Unirii Principatelor - Trenul Unirii a legat Bucureștiul de Iași - Conține video

alex-lancuzov

FOTO: Alex Lancuzov.

La 163 de ani de la Unirea Principatelor Române, ,,Mica Unire" un tren a unit simbolic și pe calea ferată Bucureștiul de Iași, locomotiva fiind vopsită simbolic în culorile naționale.


Trenul Inter Regio 1661 București -Iași de la CFR Călători a plecat în această dimineață din Gara de Nord din București sosirea la Iași fiind programată după o călătorie de 6 ore.
Pe traseu poate fi întâmpinat în stațiile Ploiești Sud, Buzău, Focșani, Tecuci, Bârlad, Vaslui, Bârnova și Iași, sosirea fiind programată la ora 12 19 minute.

Infrastructura de transport încă nu asigură o legătură modernă a Moldovei cu Bucureștiul sau cu Transilvania.

Pe calea ferată Magistrala București -Iași nu este modernizată pentru viteză de 160 de km/h la trenurile de călători așa cum există pe linia București -Constanța sau pe tronsoane de la Sighișoara către Simeria, iar Autostrada ,,Moldova" A 7 Ploiești-Pașcani încă nu are constructor.


Etichete ziua unirii principatelortrenul uniriibucurestiiasi(RS)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live