Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: CA PE ROATE Sâmbătă, 05 Decembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Alex Buzică

2 Mai 2017
Vizualizari: 598
Comentează add

In Bucuresti, Ziua Nationala a Tinerului a fost sarbatorita la Complexul Cultural Sportiv Studentesc, in prezenta ministrului Tineretului si Sportului din Romania.

Ziua Națională a Tineretului

alex-buzica

Foto: Alex Buzica

Ziua Națională a Tineretului este sărbătorită în fiecare an, la 2 mai.
 
Primul oraș din România desemnat Capitala Tineretului din România a fost Timișoara, care a deținut acest statut în perioada 2 mai 2016 — 1 mai 2017, ediția din 2017 a programului desfășurându-se sub Înaltul Patronaj al Președintelui României, Klaus Iohannis.
 
Începând cu 2 mai 2017, Capitala Tineretului din România este Municipiul Bacău, până la 1 mai 2018, perioadă în care atât municipalitatea, cât și Federația Tinerilor din Bacău își propun să organizeze peste 100 de evenimente și peste 1.500 de activități, cu 344.000 de beneficiari, fie ei locali sau naționali, și peste 1.800 de voluntari.
 
In Bucuresti, Ziua Nationala a Tinerului a fost sarbatorita la Complexul Cultural Sportiv Studentesc, in prezenta ministrului Tineretului si Sportului din Romania.  La eveniment au participat reprezentanti ai mai multor ONG-uri dar si tineri sportivi.
 
Discuția de aproximativ o oră cu privire la politicile de tineret actuale, a fost parte a demersurilor Guvernului de consultare, implicare și participare a tinerilor la luarea deciziilor care îi privesc.
 
Ministrul delegate, declara ca autoritățile administrației publice centrale și locale care au atribuții în domeniul tineretului vor  acordă sprijin material, financiar și organizatoric evenimentelor prilejuite de marcarea acestei zile dar si noilor proiecte de viitor.


Etichete Ziua Națională a Tineretuluiministrul Tineretului si Sportului

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live