Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: COLECTIA DE MUZICĂ - OMUL CU CHITARA (R) Luni, 06 Decembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

RADOR

12 Februarie 2016
Vizualizari: 1179
Comentează add

Mesajul preşedintelui director general al Radio România, Ovidiu Miculescu, difuzat de Radio Rai, cu ocazia Zilei Mondiale a Radioului.

Ziua Mondială a Radioului Ziua Mondială a Radioului - Conține video

rador

Mesajul preşedintelui director general al Radio România, Ovidiu Miculescu, difuzat de Radio Rai, cu ocazia Zilei Mondiale a Radioului, în emisiunea Voci del Mattino de la Radio 1 Rai, în data de 12 februarie, alături de mesajul secretarului general al ONU, Ban Ki-moon.

Mesajul este inclus şi în emisiunea Incontro con l Italia, producţie Radio România, difuzată de RaiWebRadio6, realizată de Iuliana Anghel. 

Ovidiu Miculescu: ”Este bine ştiut faptul că radioul, practic, este cel mai penetrant mijloc de comunicare, chiar şi în această perioadă în care Internetul cucereşte tot mai multe teritorii, pentru că radioul poate fi ascultat cu surse independente de energie.

”Undele radio ajung peste tot, acolo unde de multe ori semnalul de Internet nu ajunge, deci radioul este fundamental dacă şi atunci când se pot întâmpla situaţii dramatice, grave, situaţii de urgenţă, cataclisme naturale.

”Exemplul cel mai bun îl constituie insulele din oceane, zonele extrem de izolate, în care doar radioul funcţioneaza.

”Deci, este important să întărim şi această latură extrem de utilă şi, practic, fundamentală, a radioului, existenţa lui şi capacitatea lui de a funcţiona în timp de dezastre.

Pe de altă parte, pe 13 februarie este Ziua Mondială a Radioului. Ne mirăm în continuare de lucrul extraordinar pe care Marconi l-a inventat şi l-a adus în viaţa noastră.

”România, Radio România respectă această zi. Doresc să le mulţumesc tuturor ascultătorilor de radio din România, din Europa, şi aş vrea să folosesc acest prilej pentru a saluta încă o dată buna relaţie pe care Radio România o are cu Italia, ţara care l-a dat pe inventatorul radioului, Guglielmo Marconi”, a declarat la Radio Rai preşedintele director general al Radio România, Ovidiu Miculescu.


Etichete Ziua Mondială a Radioului 2016preşedintele director general al Radio RomâniaOvidiu Miculescu

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live