Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ARENA NAŢIONALĂ (Continuare) Duminică, 24 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

8 Decembrie 2017
Vizualizari: 1215
Comentează add

Poliţiştii au organizat evenimente de informare şi conştientizare cu privire la impactul acestui fenomen şi riscurile asociate.

Ziua Internaţională Anticorupţie

radiojurnal
În preajma Zilei Internaţionale Anticorupţie, care se marchează mâine, poliţiştii au organizat evenimente de informare şi conştientizare cu privire la impactul acestui fenomen şi riscurile asociate.
 
La Galaţi, funcţionarilor publici de la Primărie li s-au explicat ce sancţiuni riscă în caz de luare de mită sau trafic şi cumpărare de influenţă, dar au fost şi încurajaţi să folosească linia telefonică de tip Telverde la care se pot sesiza astfel de fapte - 0800.806.806.
 
Poliţiştii de la Combaterea corupţiei, DGA, spun că în ultimii ani numărul reclamaţiilor a crescut consistent.
 
În Bacău au fost premiaţi liceenii implicaţi de-a lungul anului în concursul cu tema "Corupţia stopează evoluţia", care a urmărit în principal educarea tinerilor pentru
dezvoltarea unui comportament integru în societate. Au fost recompensaţi câştigătorii celor două secţiuni ale concursului: Spot Anticorupþie şi Arte Vizuale.
 
Pentru ediţia din acest an a Zilei Internaţionale Anticorupţie, stabilită pe 9 decembrie, Organizaţia Naţiunilor Unite a propus tema "Uniţi împotriva corupţiei pentru dezvoltare, pace şi securitate", amintind că anual se pierd sume uriaşe ce ar putea fi folosite pentru îmbunătăţirea vieţii oamenilor. 

Etichete Ziua Internaţională Anticorupţieonu

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live