Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: RADIO NOCTURNA (continuare) Duminică, 02 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Alina Darie, Vaslui

1 Iunie 2022
Vizualizari: 466
Comentează add

De Ziua internațională a copilului, marcată astăzi, în toată țara sunt organizate activități speciale.

Ziua internaţională a copilului, activităţi speciale dedicate celor mici

alina-darie-vaslui

Foto: Arhiva/ Captura video.

Realizator: Cătălin Gomboş - De Ziua internațională a copilului, marcată astăzi, în toată țara sunt organizate activități speciale. Cei mici sunt așteptați la concerte și flashmob-uri, vânători de comori, activități sportive sau creative și spectacole de teatru. În Capitală, Palatul Parlamentului își deschide porțile între orele 10:00 și 17:00, iar copiii și însoțitorii lor vor putea vizita sălile de plen ale Senatului și Camerei Deputaților. De asemenea, muzeele și teatrele din București îi așteaptă pe cei mici cu o gamă variată de programe dedicate lor. La Oradea, Filarmonica de Stat prezintă un concert special cu muzică din desene animate, iar la Constanța vor fi spectacole de teatru de păpuși, magie și face painting. Evenimente speciale pentru copii vor avea loc și în județul Vaslui, după cum ne informează Alina Darie.

Reporter: De 1 iunie, autoritățile locale au pregătit evenimente care să atragă un număr cât mai mare de copii. La Bârlad, de pildă, în grădina publică sunt organizate astăzi concursuri în aer liber, iar la cinematograful Victoria, la Muzeul 'Vasile Pârvan' și la Grădina zoologică din Bârlad copiii vor avea astăzi intrarea liberă. În municipiul Vaslui, manifestările vor debuta la ora 9:00. în Parcul 'Copou', unde are loc un târg de jucării și o expoziție de artă plastică. Tot în Parcul 'Copou' vor avea loc mai multe spectacole de improvizație, de animație, ateliere de dans, desene pe asfalt și pictură pe șevalet. Nu vor lipsi nici activitățile sportive și demonstrațiile de automodelism.

Ziua se va încheia în Piața Civică, unde, la 16:30, va avea loc spectacolul "Copilăria, un basm fără sfârșit". Şi în municipiul Huși, de asemenea, copiii sunt astăzi așteptați în centrul orașului, unde au fost pregătite pentru ei mai multe surprize. Pe lângă un spectacol oferit de cei mai talentați copii din școlile și grădinițele locale, Primăria și Casa de Cultură "Alexandru Giugaru" din Huși au invitat artiștii Teatrului Național din Iași pentru o reprezentație dedicată copiilor.


Etichete (ii)1 iuniecopilmanifestari

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live