Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: REPORTERII ACTUALITATII Miercuri, 14 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Emisiuni

Autor

Maria Măndiţă, Galaţi

18 Octombrie 2017
Vizualizari: 4655
Comentează add

La Casa de Cultură a Sindicatelor din Galați s-a sărbătorit Ziua Internațională a Brioșelor de Ciocolată.

Ziua Internațională a Brioșelor de Ciocolată, la Galați

maria-mandita-galati

Foto: Maria Măndiță

Astăzi, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Galați s-a sărbătorit Ziua  Internațională a Brioșelor de Ciocolată, ocazie cu care, sala de lectură a instituției s-a transformat în cofetărie, căci pe mese au fost întinse platouri cu brioșe făcute de gospodine pasionate de prepararea acestei prăjituri.

În timp ce gospodinele au schimbat rețete, brioșele au dispărut repede de pe mese, căci zeci de copii  de la Școala Generală nr. 7 au venit la ... degustat!

Cum acțiunea de astăzi a avut succes (căci nu a mai rămas din brioșe decât ... ambalajele!), organizatorul, Angela Baciu de la Casa de Cultură a Sindicatelor vrea să repete evenimentul și luna viitoare când este … Ziua Internațională a Brioșelor de Vanilie!

Prin astfel de evenimente, organizatorul vrea să coloreze viața Galațiului și să atragă mai mulți gălățeni, de toate vârstele, la sala de lectură a Casei de Cultură a Sindicatelor, acolo unde există la dispoziția tuturor zeci de cărți, colectate în cadrul unui program special “Dăruiește și citește o carte” – un proiect în care oricine are acasă o carte de care s-a plictisit o poate aduce la sala de lectură, plecând, în schimb, de acolo cu o altă carte adusă în aceleași condiții de o altă persoană.


Etichete Ziua Internațională a Brioșelor de CiocolatăGalați

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live