Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: RADIOJURNAL Luni, 18 Noiembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Florin Lepădatu

6 Iunie 2019
Vizualizari: 341
Comentează add

Ministerul Apărării Naţionale organizează joi, în toate marile garnizoane din ţară, ceremonii militare şi religioase dedicate Zilei Eroilor.

Ziua Eroilor

florin-lepadatu

 Foto basilica.ro

Ministerul Apărării Naţionale organizează joi, în toate marile garnizoane din ţară, ceremonii militare şi religioase dedicate Zilei Eroilor.

În Bucureşti, de la ora 10,00, la Cimitirul Israelit Filantropia va fi organizată o ceremonie de depuneri de coroane de flori iar de la ora 12,00 vor avea loc ceremonii de depuneri de coroane de flori la Mormântul Ostaşului Necunoscut din Parcul Carol I, la Monumentul eroilor militari căzuţi în misiune în teatre de operaţii şi pe teritoriul României, în Parcul Tineretului, la Monumentul Eroilor Patriei - Universitatea Naţională de Apărare Carol I şi la Cimitirul militar Ghencea şi Cimitirul Eroilor Revoluţiei.

De la ora 15,00 vor fi depuneri de coroane de flori la Monumentul şi Biserica Eroilor Martiri Timişoreni, din oraşul Popeşti-Leordeni.

Depuneri de coroane şi jerbe de flori se vor desfăşura, cu sprijinul reprezentanţelor diplomatice ale României, la cimitirele şi monumentele/operele comemorative dedicate ostaşilor români din Armenia, Austria, Belgia, Bulgaria, Cehia, Franţa, Germania, Federaţia Rusă, Republica Moldova, Polonia, Slovacia, Slovenia şi Ungaria, potrivit MApN.

 

Etichete Ziua Eroilor

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live