Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ARENA NAŢIONALĂ (Continuare) Sâmbătă, 11 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Carmen Vulcan, Sibiu

25 Iunie 2015
Vizualizari: 1173
Comentează add

La Poligonul Cincu din Brașov, şefii Comandamentului Aliat Întrunit de la Napoli vor susţine o conferinţă de presă alături de şeful Statului Major General al Armatei Române.

Ziua Distinșilor Vizitatori la exercițiul NATO Trident Joust 15

carmen-vulcan-sibiu

Foto: facebook.com/mapn.ro.

Este Ziua Distinşilor Vizitatori, astăzi, la exerciţiul militar NATO Trident Joust 15, care are loc în poligonul Cincu din judeţul Braşov.

Peste 1.000 de militari din 25 de ţări membre NATO participă la exerciţiul Trident Joust, coordonat de Comandamentul Aliat Întrunit de la Napoli, care, pentru o săptămână, s-a mutat în poligonul de la Cincu.

Este pentru prima dată când s-a exersat transferul comenzii şi controlului forţei de răspuns a NATO spre o locaţie temporară.

Astăzi, jurnaliştii sunt invitaţi să participe la un exerciţiu demonstrativ în poligonul de la Cincu, iar şefii Comandamentului Aliat Întrunit de la Napoli vor susţine o conferinţă de presă alături de şeful Statului Major General al Armatei Române.


Etichete exclusiv radioStiri CentruBrasovPoligonul CincuNATOTrident Joust 15Comandamentul Aliat Întrunit de la NapoliStatul Major General al Armatei Române

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live