Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: La minut (CONTINUARE) Marţi, 31 Martie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Mario Balint

15 August 2016
Vizualizari: 1250
Comentează add

Evenimentul urmăreşte încurajarea dezvoltării locale prin repatrierea românilor, care să investească în localitatea natală.

Ziua Diasporei la Reşiţa

mario-balint

Municipiul Reşiţa găzduieşte astăzi, în premieră, Ziua Diasporei.

Evenimentul urmăreşte încurajarea dezvoltării locale prin repatrierea românilor, care să investească în localitatea natală şi să aducă plus-valoare comunităţii prin experienţa acumulată peste hotare şi viziunea occidentală.

Evenimentul va avea loc de la ora 19.00 în centrul civic al municipiului de pe Bârzava şi va fi organizat de Primăria Reşiţa, Consiliul Local şi RePatriot.

La eveniment vor fi prezente şi unele dintre personalităţile de marcă ale municipiului, care au trăit peste hotare.

Este vorba de multipla campioană  la înot Luminiţa Dobrescu, alături de primul medaliat olimpic român, Gheorghe Megelea, ori de maestrul Sabin Păutza, prestigiosul muzician, compozitor, dirijor şi profesor, cunoscut în întreaga lume.

RePatriot este un proiect, asumat de primarul Reşiţei, Ioan Popa, de repatriere prin antreprenoriat, iniţiat de peste 30 de lideri din business-ul românesc, antreprenori şi executivi de top în 2015 şi îşi propune să susţină românii care doresc să revină în ţară, cu informaţii şi consiliere pentru acces rapid la oportunităţile din România.

Evenimentul se încheie cu un spectacol muzical-artistic susţinut de Mihai Mărgineanu şi formaţia sa, de renumitul ţambalist român Marius Preda, invitat special al evenimentului, actualmente stabilit în Olanda, şi de o formaţie de trompete din Timişoara.


Etichete Ziua Diasporei la ReşiţaPrimăria ReşiţaRePatriotIoan Popa

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live