Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: SERVICIUL DE NOAPTE (Continuare) Joi, 21 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radio România Actualităţi

22 Octombrie 2020
Vizualizari: 208
Comentează add

Ziua Armatei României, marcată prin activităţi restrânse

radio-romania-actualitati

Foto arhivă

Ziua Armatei României sărbătorită pe 25 octombrie va fi marcată prin activități foarte restrânse, impuse de pandemia de COVID-19, a declarat miercuri la Craiova ministrul apărării naționale, Nicolae Ciucă.

Acesta a mai spus că la nivelul ministerului se ia în calcul ca și Ziua Națională să fie celebrată pe 1 Decembrie tot în condiții impuse de criza sanitară.

Nicolae Ionel Ciucă a făcut miercuri o vizită de lucru la sediile comandamentului Brigăzii multinaționale din S-E Europei și al Batalionului 26 infanterie Neagoe Basarab.

El a fost informat despre lucrările de modernizare a infrastructurilor ambelor cazărmi și s-a întâlnit cu specialiștii militari implicați în procedura de recepție a primului lot de transportoare blindate pentru trupe Piranha 5.

La Colegiul Militar Național Tudor Vladimirescu, ministrul apărării naționale a vizitat şi șantierul unde se construiesc noile facilităţi  ale instituției de învățământ și s-a întâlnit cu câțiva elevi din clasa a IX-a pentru a afla care sunt problemele cu care se confruntă aceștia și dacă s-au adaptat cerințelor de desfășurare a programului de învățământ în mediul online, ne-a informat corespondentul RRA Florin Firu.


Etichete defilare(PH)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live