Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: CA PE ROATE (Continuare) Sâmbătă, 15 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Mihai Bădescu

1 Mai 2020
Vizualizari: 492
Comentează add

Pentru că ordonanțele militare au impus restricți, oamenii au folosit aragazul sau grătarul din propria curte.

Ziua de 1 Mai, sărbătorită în stil tradițional

mihai-badescu

Ziua de 1 Mai este sărbătorită și anul acesta în stil tradițional, cu carne și nelipsiții mici la grătar. Pentru că ordonanțele militare au impus restricți, oamenii au folosit aragazul sau grătarul din propria curte.

Au fost cozi și la măcelării, dar s-a respectat distanțarea fizică. Care este situația din județul Mehedinți aflăm de la corespondentul RRA Mihai Bădescu.

Reporter: Cei mai avantajați au fost cei care locuiesc în zonele rurale sau în urban la casă, pentru că au putut să prepare bunătățile nestingheriți. Petrecerea a fost, sigur, restrânsă, dar nici cei de la bloc nu s-au lăsat mai prejos.  spun că vânzările au fost mult mai slabe ca în anii trecuți.

Ilie Căiniceanu, proprietar de măcelărie, ne spune cum a mers vânzarea în această perioadă: Potrivit. N-a mers cum a mers înainte, dar binişor. Se vindea mult mai mult în perioada aceasta: carne de porc, cârnați, pregătire la noi în carmangerie.

Peste 400 de polițiști cu patrule mixte de jandarmi și militari fac permanent în aceste trei zile controale în trafic pentru ca restricțiile impuse de autorități să fie respectate cu strictețe.


Etichete (ii)1 maimicigratar

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live