Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ARENA NAŢIONALĂ (Continuare) Duminică, 26 Iunie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Paul Poteraşi

10 Noiembrie 2010
Vizualizari: 1529
Comentează add

Restaurantele fast-food din San Francisco nu mai pot oferi jucării copiilor dacă nu respectă anumite norme iar revista Forbes Bulgaria face o listă cu cei mai influenţi şi bogaţi 21 de anteprenori din ţară.

Ziare la cafea

paul-poterasi

Oraşul San Francisco a adoptat o lege care interzice restaurantelor de fast-food să le ofere copiilor jucării în momentul în care aceştia îşi cumpără mancare dacă aceasta nu respectă regulile de nutriţie, transmite BBC.

San Francisco este primul oraş major din SUA care adoptă o astfel de lege.

Legea, care intră în vigoare în decembrie 2011, spune că meniurile pentru copii care includ jucării trebuie să aibă mai puţin de 600 de calorii şi mai puţin de 640 de mg de sodiu.

BBC scrie şi despre faptul că departamentul de jusţiţie din SUA a declarat că nu vor fi întreprinse acuzaţii penele împotriva oficialilor CIA care au fost implicaţi în distrugerea casetelor video în care erau înregistrate interogările dure asupra persoanelor suspecte de terorism.

CIA a distrus 92 de casete cu interogările asupra membrilor operativi al-Qaeda Abu Zubaydah şi Abd al-Nashiri care au avut loc în 2005.

Oficialii Pentagonului au declarat, citaţi de CNN, că nu îşi pot explica imaginile unor persoane care au surprins ceea ce pare a fi urma unei rachete de mari altitudini, care au apărut luni seara în largul coastei de sud a Californiei.

Un expert în apărare care este director la GlobalSecurity.org, John Pike, a declarat însă că ceea ce se vede este urma unui avion şi că se crează iluzia că acesta merge în sus când în realitate se deplasează pe direcţia camerei.

Un purtător de cuvânt al Pentagonului, colonelul Dave Lapan, a declarat că atâta timp cât nu există nicio dovadă că urma ar proveni de la o rachetă, departamentul încă investighează.

Mail Online precizează că prinţul Harry al Marii Britanii a depus o cruce de lemn şi a plantat mac în memoria unui prieten ucis în Afghanistan.

Caporalul Jonathan Woodgate a decedat în martie, când o grenada a fost aruncată peste un zid în oraşul Sangin în ceea ce urma să fie ultima patrulare a acestuia.

Novinite scrie despre faptul că miercuri, 10 noiembrie, revista Forbes va prezenta în prima sa ediţie din Bulgaria o listă cu cei mai influenţi şi mai bogaţi 21 de anteprenori din Bulgaria.

Apariţia pe piaţă a primului număr din revista Forbes Bulgaria are loc în momentul în care ţara sărbătoreşte prăbuşirea regimului comunist.

Primul număr va avea un tiraj de 25.000 de exemplare şi va costa 6.95 leva (aproximativ 14.6 RON).


Etichete San FranciscoSUACIAPentagonprinţul HarryForbesBBCCNNMail OnlineNovinite

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live