Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: TEATRU NAŢIONAL RADIOFONIC Marţi, 31 Martie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

4 Noiembrie 2015
Vizualizari: 814
Comentează add

Numărul celor decedaţi a urcat ieri la 32, iar 135 sunt internaţi în spital, o parte în stare critică şi gravă. Medicii avertizează că bilanţul victimelor poate să mai crească.

Zeci de tineri sunt în continuare în stare critică şi gravă

radiojurnal

Foto: Arhivă/captură video.  

O tânără de 28 de ani a murit ieri de dimineaţă la Spitalul Sfântul Pantelimon din capitală.

Fata avea arsuri grave pe 50% din suprafaţa corpului şi pe căile respiratorii.

Numărul celor decedaţi a urcat astfel la 32 şi, din păcate, bilanţul victimelor poate să mai crească.

S-ar putea dubla, au avertizat încă de zilele trecute medicii, deoarece pentru cei care au arsuri pe căile respiratorii, perioada critică e cuprinsă între 3 şi 5 zile.

Asta în condiţiile în care mai sunt internaţi în spitale 135 de răniţi şi peste 35 dintre ei sunt în stare critică sau gravă.

"Toate aceste vieţi tinere, curmate prematur, reprezintă o pierdere foarte mare pentru oameni şi pentru ţară", a declarat azi secretarul general adjunct al NATO, Alexander Vershbow, prezent la clubul Colectiv pentru a aduce un omagiu victimelor incendiului.

Şi preşedintele Poloniei, Andrzej Duda, a declarat că incendiul de la clubul Colectiv i-a zguduit pe polonezi şi a arătat că ţara sa este deschisă să trimită medici specialişti care îi pot trata pe răniţi.

La clubul Colectiv a venit pentru a depune flori şi a aprinde o lumânare şi şeful Jamdarmeriei turce, iar Papa Francisc i-a transmis preşedintelui Klaus Iohannis un mesaj în care îşi exprimă profunda durere pentru tragedia de vineri.

Suveranul Pontif asigură familiile victimelor, autorităţile şi întreaga naţiune de sprijinul său spiritual şi îi încredinţează milostivirii lui Dumnezeu pe cei care au murit într-un incident atât de dramatic. 


Etichete incendiu în clubbilanţul tragediei de vinericlubul Colectivmorţirăniţi în stare critică şi gravăsecretarul general adjunct al NATO Alexander Vershbowpreşedintele Poloniei Andrzej Dudaşeful Jamdarmeriei turcePapa Francisccondoleanţe

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live