Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: M3 - MUZICA DE LA 3 Luni, 06 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Răzvan Stancu

19 August 2012
Vizualizari: 1243
Comentează add

Un avion care transporta o delegaţie oficială sudaneză a explodat la aterizarea pe un aeroport din Sudan. Toţi cei 31 de pasageri şi-au pierdut viaţa, potrivit autorităţilor.

Zeci de morţi în urma exploziei unui avion în Sudan

razvan-stancu

Foto: Arhivă Reuters.

31 de pasageri ai unui avion ce transporta o delegaţie oficială sudaneză şi-au pierdut viaţa duminică în urma exploziei aparatului de zbor, informează AFP.

O delegaţie oficială sudaneză, aflată la bordul avionului se deplasa către statul sudanez Kordofan-Sud pentru a sărbători Aid el-Fitr, încheierea Ramadanului, a anunţat Autoritatea de aviaţie civilă, citată de agenţie.

"Toţi pasagerii aflaţi la bordul avionului şi-au pierdut viaţa", a declarat Abdelhafiz Abdelrahim, purtător de cuvânt al Autorităţii.

 Avionul a aterizat în oraşul Talodi în jurul orei locale 08.00 (ora României) în momentul în care "s-a auzit o explozie şi avionul a fost distrus", a mai adăugat purtătorul de cuvânt.

Accidentele de avion sunt destul de frecvente în Sudan, unde flota este învechită şi unde compania aeriană naţională figurează pe lista transportatorilor aerieni interzişi în Uniunea Europeană pentru că nu respectă normele de securitate.


Etichete avionSudanRamadanexplozie

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live