Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: DIMINEŢI ... CU SOARE (Continuare) Sâmbătă, 19 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Iulian Olescu

25 Iunie 2018
Vizualizari: 398
Comentează add

Manifestanţii adunaţi în capitală au solicitat demisia Guvernului, dar şi alegeri anticipate.

Zeci de mii de oameni au protestat în marile oraşe

iulian-olescu

Protest la Sibiu, Foto: Carmen Vulcan.

În Piaţa Victoriei din Bucureşti, dar şi pe străzile din Cluj-Napoca, Sibiu, Iaşi, Timişoara, Braşov, Oradea sau Ploieşti, zeci de mii de oameni au cerut aseară ca executivul să nu adopte ordonanţe de urgenţă pentru modificarea Codului Penal şi a celui de Procedură Penală, care vor permite ca persoanele vinovate de anumite acte de corupţie să nu mai poată fi condamnate.

Manifestanţii adunaţi în capitală au solicitat demisia Guvernului, dar şi alegeri anticipate:


-: Nu se poate aşa ceva, este inadmisibil, este strigător la cer. Oare cât va mai dura asta? Nu vor decât să distrugă ţara, n-au făcut nimic de când au venit aici. Singurul lucru este să scape el de puşcărie.

-: Am venit pentru că în România, din păcate, a fura a devenit virtute. Aceşti oameni care îşi cer scuze infractorilor ar trebui să-şi ceară scuze României, pentru că de 30 de ani şi-au bătut joc de această ţară.

Astăzi, în plenul Parlamentului va fi citită moţiunea de cenzură ''Demiterea Guvernului Dragnea-Dăncilă, o urgenţă naţională'', iniţiată de PNL.

Documentul va fi dezbatut şi votat miercuri.

În Camera Deputaţilor va fi prezentată moţiunea simplă împotriva ministrului transporturilor, iar votul va fi dat tot miercuri.


Etichete Zeci de mii de oameniprotestepiata victorieiclujsibiuiasitimisoarabrasovdemisiealegeri anticipatepnlmotiune de cenzuraministrul transporturilor

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live