Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Fotbal, Liga Europa, play-off Joi, 01 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

19 Noiembrie 2016
Vizualizari: 837
Comentează add

Interes deosebit din partea publicului pentru Târgul Internațional de Carte Gaudeamus, organizat de Radio România la Centrul Expozițional Romexpo.

Zeci de lansări de carte în cea de-a patra zi a Târgului Gaudeamus Zeci de lansări de carte în cea de-a patra zi a Târgului Gaudeamus - Conține video

radiojurnal

Foto: Alexandru Dolea.

Interes deosebit din partea publicului pentru Târgul Internațional de Carte Gaudeamus, organizat de Radio România la Centrul Expozițional Romexpo.

Zeci de lansări de carte au avut loc și în cea de-a patra zi a evenimentului, printre care și cea a jurnalistului și publicistului Cristian Tudor Popescu, intitulată "Viața și opera".

Cristian Tudor Popescu: Am scos, totuși, această carte - ăsta e termenul, la propriu - pe criterii exclusiv literare. E vorba de o selecție personală, o antologie de autor, atunci am scris eu proză, după Revoluție, textele cele mai bune, așa cum le-am considerat eu.

Duminică este ultima zi a evenimentului, reamintește reporterul nostru, Mihaela Helmis.

RATB a suplimentat numărul de vehicule care circulă în zona Casa Presei

Regia Autonomă de Transport Bucureşti a anunţat că vine în sprijinul celor interesaţi să participe la Târgul de carte Gaudeamus, organizat de Radio România la Complexul Expoziţional Romexpo.

Astfel, la solicitarea primarului general Gabriela Firea, RATB a suplimentat astăzi şi mâine numărul de vehicule care circulă în zona Casa Presei, pe liniile 41, 105, 131, 331 şi 335.


Etichete Zeci de lansăricarteTârgul GaudeamusCristian Tudor Popescu

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live