Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: SUCCESELE MUZICII ROMÂNEŞTI Sâmbătă, 27 Februarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radio România Cluj

23 Mai 2019
Vizualizari: 694
Comentează add

Potrivit datelor transmise de Serviciul de Gospodările a Apelor Satu Mare, se află sub incidența codului portocaliu de inundații râul Tur și râul Crasna, la Domănești.

Zeci de gospodării inundate în județul Satu Mare

radio-romania-cluj

Foto: Arhivă.

Efectele fenomenelor hidrometeorologice periculoase înregistrate pe teritoriul județului Satu Mare, au fost prezentate presei prin intermediul unui comunicat al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Someş.

În comunicat sunt menționate revărsarea părâului Lechincioara, care a afectat parterul unei locuințe, 11 anexe gospodărești, șase curți, 1.8 km de drum comunal, 7.3 km străzi, 5 ha teren arabil și 15 ha fânețe în comuna Cămărzana.

În urma scurgerilor de pe versanți, pârâul Valea Rea a pătruns în patru subsoluri de locuințe, patru curți, 2 km de străzi și 5 hectare de teren în localitățile Certeze și Moișeni.

În comuna Batarci, revărsarea pârâului Valea Strâmbă a afectat 14 locuințe - izolate temporar - și 0.2 hectare de teren arabil. Pentru gestionarea acestor situații au intervenit autoritățile locale și Serviciile Voluntare pentru Situații de Urgență.

Potrivit datelor transmise de Serviciul de Gospodările a Apelor Satu Mare, se află sub incidența codului portocaliu de inundații râul Tur și râul Crasna, la Domănești. 


Etichete Satu MareCrasnaDomăneştiapehidroBatarciCerteze

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live