Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: POIANA LUI JOHANN Vineri, 30 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Sergiu Şteţ

15 Iulie 2020
Vizualizari: 464
Comentează add

Armata Armeniei a încălcat de peste 90 de ori, în ultima zi, armistiţiul în mai multe regiuni ale zonei de graniţă, folosind inclusiv artileria, susțin oficiali din Azerbaidjan.

Zece militari armeni au fost răniţi la granița cu Armenia

sergiu-stet

  Foto: Arhivă.

Zece militari au fost răniţi, în urma confruntărilor de la granița dintre Azerbaidjan şi Armenia, unul dintre militari fiind în stare critică. 

 
TASS citează Ministerul Apărării din Armenia care a anunţat miercui, 15 iulie, rănirea a zece militari din rândul Forţelor Armate Armene, în urma confruntărilor de la granița cu Azerbaidjanul.
 
"Zece militari, care s-au ales cu diverse răni, în timpul operațiunilor din nord-estul graniței de stat armeano-azere, primesc acum îngrijiri. Un militar este în stare critică. Starea altor cinci militari este evaluată ca fiind moderată, având o dinamică pozitivă. Restul vor reveni săptămâna viitoare la post", a specificat purtătorul de cuvânt al Ministerului.
 
Ministerul Apărării din Armenia anunţa miercuri dimineaţă că patru militari ale forțelor sale armate au fost ucişi, ca urmare a atacului lansat de partea azeră.
 
Forțele Armate Armene au încălcat de peste 90 de ori, în ultima zi, armistiţiul în mai multe regiuni ale zonei de graniţă, folosind inclusiv artileria, a precizat Serviciul de presă al Ministerului Apărării din Azerbaidjan, miercuri.
 

Etichete AzerbaidjanArmeniaconflictgraniță

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live