Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Matinal (Continuare) Marţi, 09 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

14 Septembrie 2021
Vizualizari: 914
Comentează add

Urmează să fie anunţat numărul de posturi din fiecare judeţ şi bibliografia de concurs, aprobată cu o lună înainte de proba scrisă de pe 15 octombrie.

Zece mii de posturi de conducere în școli, scoase la concurs

radiojurnal

  

Ministerul Educaţiei lansează astăzi concursul pentru ocuparea a  zece mii de posturi de conducere în şcoli.
 
Urmează să fie anunţat numărul de posturi din fiecare judeţ şi bibliografia de concurs, aprobată cu o lună înainte de proba scrisă de pe 15 octombrie, iar în procesul de selecţie vor fi implicaţi, în premieră, şi specialişti din zona privată.
 
Profesorii şi actualii directori care vor să participe la concurs trebuie să parcurgă selecţia de dosare şi proba scrisă, iar cei care vor lua cel puţin nota 7 vor participa şi la ultima probă, cea a interviului.
 
În această etapă, candidaţii vor fi evaluaţi de o comisie mixtă formată din doi profesori titulari din şcoala respectivă, aleşi prin vot secret, un inspector şcolar, un reprezentant al consiliului local şi un specialist în resurse umane de la companii private.
 
Reporterul nostru Felicia Mocanu precizează că noii directori îşi vor lua în primire posturile abia în 10 ianuarie 2022. Până atunci, şcolile vor funcţiona cu directori numiţi interimar de inspectoratele şcolare.
 

Etichete scoliconducereconcurs(PH)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live