Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: OBIECTIV, ROMÂNIA Marţi, 04 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

14 Iulie 2020
Vizualizari: 216
Comentează add

Exercitiile se vor desfășura azi și joi, în zona Monumentului Eroilor Aerului din P.ţa Aviatorilor. Ceremonia din 20 iulie, va fi organizată în format restrâns, anti-CoVID.

Zboruri de antrenament ptr Ziua Forţelor Aeriene Române la București

radiojurnal

  Foto: mapn.ro.

Aeronavele militare care vor participa la Ziua Forţelor Aeriene Române vor efectua zboruri de antrenament mâine şi joi începând cu ora 10:oo în zona Monumentului Eroilor Aerului din Piaţa Aviatorilor.

Ministerul Apărării mai precizează că lunea viitoare, de ziua Aviaţiei Române, la Monumentul Eroilor Aerului se va desfăşura o ceremonie militară şi religioasă cu depuneri de coroane de flori în memoria eroilor aviatori. Monumentul va fi survolat de aeronave militare, de aeronavele echipei independente de acrobaţie aeriană Iacării Acrobaţi şi de aeronave civile din dotarea Institutului Naţional de Cercetare-Dezvoltare Aero spaţială Elie Carafoli.

Ceremonia va fi organizată în format restrâns, cu respectarea limitărilor impuse pentru prevenirea şi combaterea noului coronavirus.


Etichete Aeronave militareZiua Forţelor Aeriene Românezboruri de antrenamentMonumentul Eroilor AeruluiPiaţa Aviatoriloranti-covid Ministerul Apărării mai precizează că

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live